برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات
کارگاه آموزشی جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات در گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی برگزار گردید.
کارگاه آموزشی دو روزه جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات با حضور 70 نفر از کارشناسان آزمایشگاههای میکروبیولوژی معاونت غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در روزهای سه شنبه و چهار شنبه تاریخ 18-17/10/1398 در آزمایشگاه آموزشی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با هماهنگی اداره کل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی و دانشکده بهداشت برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه در راستای برنامه مهارت آزمایی در خصوص جداسازی عوامل انگلی از آب و سبزیجات و آزمایش دید میکروسکوپی تخم و لارو کرمها و کیست تک یاخته ها بوده است.
مدرسین این کارگاه خانم دکتر ذهبیون و آقای دکتر ایزدی بودند و همکاران کلاس عملی خانم طریقی و خانم حاجی خانی بودند.
ارسال به دوستان